• Begagnat - en vinst för alla

    Alla delar som går att återanvändas tvättas, märks upp, fotograferas, prissättes, förpackas och registreras direkt för vidare försäljning.

  • Effektiv leverans

    vårt 1 500 kvadratmeter stora höglager plockar vi fram varan direkt efter beställningen och lämnar den till utlämningslagret som ligger dörr i dörr. Smidigt och effektivt för kunden.

  • Köp direkt eller beställ

    Om vi inte har den delen som du söker beställer vi hem den och du kan hämta delen hos oss inom ett par dagar.

 

Begagnade bildelar och reservdelar

Bara delar som inte kan användas skrotas

Vår miljöpolicy står i fokus i vår verksamhet. Allt tas till vara och säljs vidare. Som kund sparar du pengar genom att slippa köpa nytt och bildelarna kommer åter till användning. Endast det som inte går att använda skrotas. Begagnade bildelar säljs vidare via www.laga.se. Där samarbetar vi med andra bildemonteringar runt om i Sverige för att snabbt och lätt kunna tillfredställa dina önskemål.

Hitta det du söker

Vid sökning i databasen klickar du fram den bilmodell och del som du behöver. Om den inte finns så kan du mejla, faxa eller ringa oss om du behöver kompletterande uppgifter eller vill beställa delen. Det är viktigt att du noterar lagernummer på delen.

Du kan även söka i databaserna hos både Lagabasen.se och Bildelsbasen.se. Klicka på länkarna för att komma vidare. Sökrutorna öppnas i ett nytt fönster så du enkelt kan komma tillbaka hit när du hittat det du söker. På Lagabasen.se kan du beställa och betala din bildel i vår Web-butik. Alla delar som har symbolen   kan beställas.

 

 

 

LAGA

Bildelsbasen